Мобилно оборудване / Калибратори

Навигация: / Продукти / DRUCK Измерване на налягане и калибратори / Мобилно оборудване / Калибратори

DPI 620 Genii

DPI 620 Genii е лесен за използване, здрав мултифункционален инструмент за калибриране и поддържане на контролно-измервателни апарати с висока точност. Неговият модулен дизайн и функционалност означава, че той може да бъде разширена във времето и адаптиран към приложения според вашите нужди.

С възможности, които включват HART / Fieldbus / Profibus комуникации, DPI 620 Genii е нашият най-силен и лесен за използване калибратор с най-висока точност. Вече и с ATEX и сертификат IECEx за използване в зона 1 и зона 2, класифицирани като опасни зони.
Моля, попълнете задължителните полета.
Моля, попълнете задължителните полета.
dpi-620-genii-multifunkcionalen-kalibrator.jpg

DPI 611

Генериране на налягане за секунди със здравия и лесен за употреба Druck DPI 611 калибратор.

Ергономичният, преносим DPI 611 осигурява точност от най-висок клас с лесни за използване функции, включително интуитивно меню, което припомня любимите задачи и документални. Със своя сензорен интерфейс и голям цветен дисплей, DPI 611 подобрява два пъти производителността в в сравнение със своя предшественик.
Моля, попълнете задължителното поле.
Моля, попълнете задължителното поле.
dpi-611-kalibrator-za-nalyagane.jpg

DPI 612 Flex

DPI 612 Flex са следващото поколение калибратори на GE Druck, които са здрави и лесни за използване с взаимнозаменяеми модули за налягане.

DPI 612 Flex съчетават налягане, измерване на сигнала и ел. вериги в един инструмент. Подобно на DPI 611, те са стабилни и лесни за използване, но с допълнителната функционалност на взаимнозаменяемите модули за налягане. DPI 612 Flex притежават всички удобства на 610/615 серията Druck DPI със значително подобрени възможности за производство, по-висока точност и опростено боравене със сензорен екран.
Моля, попълнете задължителното поле.
Моля, попълнете задължителното поле.
dpi-612-flex-kalibratori-za-nalyagane.jpg